Η INSCREEΝ που δεν αποτελεί έναν απλό παραγωγό σίτας αλλά κατέχει την εμπειρία της έρευνας και ανάπτυξης για το κάθε προϊόν ξεχωριστά και παρέχει πολυάριθμες επιλογές κορυφαίων συστημάτων σίτας, συμμετείχε για 1η φορά στην έκθεση Infacoma.

Η Inscreen μετρά ένα χρόνο επιτυχημένης λειτουργίας και συνεχίζει να παρέχει αναβαθμισμένα συστήματα σίτας, μοναδικής λειτουργικότητας και αισθητικής που συμμορφώνονται με τα πιο αυστηρά Ευρωπαϊκά πρότυπα και ανταποκρίνονται στις πιο απαιτητικές κατασκευές.

Η εταιρία μετρά ένα χρόνο επιτυχημένης λειτουργίας και συνεχίζει να παρέχει αναβαθμισμένα συστήματα σίτας, μοναδικής λειτουργικότητας και αισθητικής, που συμμορφώνονται με τα πιο αυστηρά Ευρωπαϊκά πρότυπα και ανταποκρίνονται στις πιο απαιτητικές κατασκευές.

H Increen δε θα μπορούσε παρά να τιμήσει με τη παρουσία της το 13ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αλουμινίου και Κατασκευών. Μέσω του περιπτέρου της Aluminco, που στηρίζει το συνέδριο ως διακεκριμένος χορηγός, θα παρουσιάσει την καινοτόμα προϊοντική της γκάμα.

Η Inscreen, μετά και το λανσάρισμα της ιστοσελίδας www.inscreen.gr, ξεκίνησε κύκλο ενημερωτικών και εκπαιδευτικών σεμιναρίων για τα συστήματα της σε όλη την Ελλάδα.  Πρώτος σταθμός η Αλεξανδρούπολη όπου στο εμπορικό κατάστημα του τοπικού αντιπροσώπου της ALUMINCO, κου Παναγιώτη Πρίπου, παρουσία αρκετών κατασκευαστών από την ευρύτερη περιοχή παρουσιάστηκαν όλα τα προϊόντα της εταιρίας.

Η INSCREEN εξελίσσει τα προϊόντα της και προσφέρει στην αγορά ηλεκτρικά συστήματα σήτας, σχεδιασμένα να ανταποκρίνονται στις πιο απαιτητικές κατασκευές και στα πιο αυστηρά Ευρωπαϊκά πρότυπα.

Πρεμιέρα για την Inscreen ήταν η συμμετοχή της στη 12η έκθεση HO.RE.CA.παρουσιάζοντας ότι πιο σύγχρονο και μοναδικό σε συστήματα σίτας που γοήτευσαν όλους τους λάτρεις της καινοτομίας και της εξέλιξης επιβεβαιώνοντας ότι αντιλαμβάνεται με εξαιρετικό τρόπο τις ανάγκες της σύγχρονης εποχής.

Η Inscreen

προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε συστήματα σίτας τα οποία διακρίνονται για την ασύγκριτη ποιότητα κατασκευής τους, για την ανθεκτικότητα στην χρήση, ενώ είναι υψηλής αισθητικής και λειτουργικότητας.

Επικοινωνία

   Πάροδος 12ου χλμ
   Ε.Ο. Αθηνών - Λαμίας
   14451 Μεταμόρφωση, Αττική
   
   2102830001
   
   2102830002

 

©2017 InScreen. All rights reserved.

κατασκευη ιστοσελιδας - Queen Advertising