Η INSCREEN παρουσίασε τα πρωτοποριακά της προϊόντα με εντυπωσιακό περίπτερο στην έκθεση Infacoma

Η INSCREEΝ που δεν αποτελεί έναν απλό παραγωγό σίτας αλλά κατέχει την εμπειρία της έρευνας και ανάπτυξης για το κάθε προϊόν ξεχωριστά και παρέχει πολυάριθμες επιλογές κορυφαίων συστημάτων σίτας, συμμετείχε για 1η φορά στην έκθεση Infacoma.

Παρούσα η Inscreen με εντυπωσιακό περίπτερο στη 35η Infacoma στο MEC Παιανίας από 9 ως 12 Φεβρουαρίου

Η Inscreen μετρά ένα χρόνο επιτυχημένης λειτουργίας και συνεχίζει να παρέχει αναβαθμισμένα συστήματα σίτας, μοναδικής λειτουργικότητας και αισθητικής που συμμορφώνονται με τα πιο αυστηρά Ευρωπαϊκά πρότυπα και ανταποκρίνονται στις πιο απαιτητικές κατασκευές.

Ένας χρόνος Inscreen!

Η εταιρία μετρά ένα χρόνο επιτυχημένης λειτουργίας και συνεχίζει να παρέχει αναβαθμισμένα συστήματα σίτας, μοναδικής λειτουργικότητας και αισθητικής, που συμμορφώνονται με τα πιο αυστηρά Ευρωπαϊκά πρότυπα και ανταποκρίνονται στις πιο απαιτητικές κατασκευές.

Η Inscreen, παρούσα στα μεγαλύτερα εκθεσιακά show σε Ελλάδα και εξωτερικό

H Increen δε θα μπορούσε παρά να τιμήσει με τη παρουσία της το 13ο Πανελλήνιο Συνέδριο Αλουμινίου και Κατασκευών. Μέσω του περιπτέρου της Aluminco, που στηρίζει το συνέδριο ως διακεκριμένος χορηγός, θα παρουσιάσει την καινοτόμα προϊοντική της γκάμα.

Η Inscreen παρουσιάζει τα συστήματα της σε όλη την Ελλάδα!

Η Inscreen, μετά και το λανσάρισμα της ιστοσελίδας www.inscreen.gr, ξεκίνησε κύκλο ενημερωτικών και εκπαιδευτικών σεμιναρίων για τα συστήματα της σε όλη την Ελλάδα.  Πρώτος σταθμός η Αλεξανδρούπολη όπου στο εμπορικό κατάστημα του τοπικού αντιπροσώπου της ALUMINCO, κου Παναγιώτη Πρίπου, παρουσία αρκετών κατασκευαστών από την ευρύτερη περιοχή παρουσιάστηκαν όλα τα προϊόντα της εταιρίας.

Κορυφαία ηλεκτρικά συστήματα σήτας, με εντυπωσιακά και εκτός ανταγωνισμού χαρακτηριστικά, προσφέρουν την ιδανική λύση για χώρους όπως βεράντες, αίθρια, πέργκολες κ.α

Η INSCREEN εξελίσσει τα προϊόντα της και προσφέρει στην αγορά ηλεκτρικά συστήματα σήτας, σχεδιασμένα να ανταποκρίνονται στις πιο απαιτητικές κατασκευές και στα πιο αυστηρά Ευρωπαϊκά πρότυπα.

Επίσημη «ΠΡΩΤΗ» στην έκθεση HO.RE.CA

Πρεμιέρα για την Inscreen ήταν η συμμετοχή της στη 12η έκθεση HO.RE.CA.παρουσιάζοντας ότι πιο σύγχρονο και μοναδικό σε συστήματα σίτας που γοήτευσαν όλους τους λάτρεις της καινοτομίας και της εξέλιξης επιβεβαιώνοντας ότι αντιλαμβάνεται με εξαιρετικό τρόπο τις ανάγκες της σύγχρονης εποχής.

Η Inscreen

προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε συστήματα σίτας τα οποία διακρίνονται για την ασύγκριτη ποιότητα κατασκευής τους, για την ανθεκτικότητα στην χρήση, ενώ είναι υψηλής αισθητικής και λειτουργικότητας.

Επικοινωνία

©2020 InScreen. All rights reserved.

κατασκευη ιστοσελιδας - Queen Advertising