Εταιρικό προφίλ

Στρατηγικός στόχος της εταιρίας είναι η απόλυτη ικανοποίηση των πελατών της, μέσω της παροχής προϊόντων και υπηρεσιών υψηλού επιπέδου ποιότητας. Για την επίτευξη αυτού, η INSCREEN A.E. έχει εξασφαλίσει την τήρηση όλων των απαιτήσεων του προτύπου EN 13561:2004  για την σήμανση CE στα προϊόντα που κατασκευάζει.

Η συνεργασία σας με την INSCREEN σας εξασφαλίζει :

  • Ποιότητα και ξεχωριστό design
  • Άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση
  • Ολοκληρωμένες και καινοτόμες λύσεις

Τα γραφεία και οι παραγωγικές εγκαταστάσεις της εταιρίας βρίσκονται στην Θέση Τεμπέλι, Οινόφυτα Βοιωτίας σε συνολικά 2.000 τ.μ. ιδιόκτητης γης.

H INSCREEN ιδρύθηκε το 2016 με τη μορφή Ανώνυμης Εταιρείας και αποτελεί θυγατρική του ομίλου ALUMINCO. Κύριος τομέας δραστηριοτήτων της είναι η παραγωγή και διάθεση αναβαθμισμένων  συστημάτων σίτας, μοναδικής λειτουργικότητας και αισθητικής, που συμμορφώνονται με τα πιο αυστηρά Ευρωπαϊκά πρότυπα και ανταποκρίνονται στις πιο απαιτητικές κατασκευές. 

Τα συστήματα INSCREEN παράγονται από τελευταίας τεχνολογίας γραμμές παραγωγής και με τις υψηλότερες τεχνικές προδιαγραφές και διαδικασίες παραγωγής που αυστηρά ορίζει η ALUMINCO, όπου σε συνδυασμό με την εξειδικευμένη τεχνογνωσία και εμπειρία των ανθρώπων της εξασφαλίζει άρτια συνεργασία και αποτελέσματα.

Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός και το πλήθος καινοτομιών που ενσωματώνουν αλλά και το ισχυρό διεθνές δίκτυο πωλήσεων της εταιρείας ALUMINCO, επιτρέπει στα συστήματα σίτας INSCREEN να στέκονται ισάξια δίπλα στα αντίστοιχα Ευρωπαϊκά προϊόντα.

Image

Η Inscreen

προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε συστήματα σίτας τα οποία διακρίνονται για την ασύγκριτη ποιότητα κατασκευής τους, για την ανθεκτικότητα στην χρήση, ενώ είναι υψηλής αισθητικής και λειτουργικότητας.

Επικοινωνία

©2020 InScreen. All rights reserved.

κατασκευη ιστοσελιδας - Queen Advertising