Η Inscreen παρουσιάζει τα συστήματα της σε όλη την Ελλάδα!

Παράλληλα με την παρουσίαση των συστημάτων και των τεχνικών προδιαγραφών τους, οι συνεργάτες κατασκευαστές είχαν την δυνατότητα να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους για τις σύγχρονες μεθόδους προώθησης στον τελικό χρήστη και στις νέες αρχιτεκτονικές τάσεις και απαιτήσεις. 

H συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 5 Απριλίου 2017 και παραβρέθηκαν στελέχη της εταιρίας με επικεφαλής τον γενικό διευθυντή της Inscreen, κο Άγγελο Σταυρόπουλο ο οποίος άνοιξε την ημερίδα, μιλώντας για το όραμα της εταιρίας και τη θέση της στην ελληνική αγορά σήμερα, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Στην Inscreen δεν έχουμε όνειρα. Έχουμε στόχους! Και οι στόχοι της εταιρίας μας συμπίπτουν με το όραμά μας. Η  Inscreen έχει όραμα να μεγαλώσει και να γίνει μια Παγκοσμίου Κλάσης εταιρία που θα αναγνωρίζεται για τα Μοναδικά και Ποιοτικά της προϊόντα και θα είναι πόλος έλξης συνεργατών σε όλο τον κόσμο. Είμαι πολύ ευτυχής που το όραμα αυτό, το ασπάζεται όλη η ομάδα της Inscreen.”

Παρόμοιες συναντήσεις έχουν προγραμματιστεί και για το υπόλοιπο της χρονιάς τόσο σε κατά τόπους νομούς όπου υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον αλλά και στον νομό Αττικής στα ιδιόκτητα γραφεία της εταιρίας στη Μεταμόρφωση.

©2020 InScreen. All rights reserved.

κατασκευη ιστοσελιδας - Queen Advertising