Η INSCREEN παρουσίασε τα πρωτοποριακά της προϊόντα με εντυπωσιακό περίπτερο στην έκθεση Infacoma

Σε ένα εντυπωσιακό και μοντέρνο σχεδιαστικά περίπτερο τα συστήματα σίτας που παρουσιάστηκαν προσέφεραν μια μοναδική εμπειρία θέασης και χρήσης στους χιλιάδες επισκέπτες της έκθεσης.

Ανάμεσα στις αναρίθμητες επιλογές ξεχώρισαν το νέο γωνιακό σύστημα σίτας ZERO που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά και προσέλκυσε τις θετικότερες εντυπώσεις. Από την σειρά PLEATED παρουσιάστηκαν επίσης η Ω27 και Ω18 μονόφυλλες, δίφυλλες αλλά και αμφίπλευρες. Αίσθηση προκάλεσε το αναβαθμισμένο μοντέλο Jolly της σειράς Rollup σε νέες διαστάσεις και ποιότητα πανιού fiberglass stiff better view. Από τη σειρά Rollup παρουσιάστηκαν ακόμα οι σίτες Electric, Clip 40 Vertical αλλά και Clip 40 horizontal, ενώ από τη σειρά Fixed οι σίτες Indoor και Inframe.

Κλείνοντας, μια ομάδα από ειδικά εκπαιδευμένα άτομα έδωσαν την ευκαιρία στους επισκέπτες να ανακαλύψουν από κοντά τα μοναδικά καινοτόμα προϊόντα και πρόσφατα τεχνολογικά επιτεύγματα της εταιρίας τα οποία προσφέρουν έξυπνες διαφορετικές και πρωτοποριακές λύσεις.

Η Inscreen

προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε συστήματα σίτας τα οποία διακρίνονται για την ασύγκριτη ποιότητα κατασκευής τους, για την ανθεκτικότητα στην χρήση, ενώ είναι υψηλής αισθητικής και λειτουργικότητας.

Επικοινωνία

©2020 InScreen. All rights reserved.

κατασκευη ιστοσελιδας - Queen Advertising